Et lys i mørket - Lysfesten bliver coronasikret

I slutningen af januar vil Roskilde som sædvanlig blive smykket med lys til den traditionelle Lysfest. For at imødekomme de gældende corona-restriktioner, er Lysfest 2021 kommet i nye klæder og vil strække sig over en uge i stedet for en enkelt aften.

Byen bliver oplyst over en hel uge i januar 2021:

”Selv om corona-epidemien sætter nye rammer for, hvordan vi kan være til stede for borgerne, skal de stadig opleve, at Lysfesten eksisterer som et lys i mørket. Også uden de åbne institutioner og det lysoptog, vi kender,” fortæller projektleder fra Roskilde Bibliotek, kulturformidler Sofie Jekel, og fortsætter:

”Selv om corona-epidemien sætter nye rammer for, hvordan vi kan være til stede for borgerne, skal de stadig opleve, at Lysfesten eksisterer som et lys i mørket. Også uden de åbne institutioner og det lysoptog, vi kender.”

Se facebook-begivenheden her

Lysfesten er arrangeret af:

Roskilde Bibliotek, Roskilde Museum, Byens kreative hus for børn ved Algade 31, Roskilde Domkirke, Byens Hus, Roskilde Kunstforening, Museet for Samtidskunst og Roskilde Kloster

Tak for en fantastisk aften i januar 2020

LYSFEST PÅ KULTURSTRØGET I ROSKILDE

TV2 Lorry deltog - se deres indslag fra Lysfesten her

Tak til ...

Medarbejderne på Kulturstrøget, Roskilde Festival, Roskilde Fremkaldt, Musikbypuljen, INSP! Sound, CPH Light Festival, Visit Roskilde, Roskilde Streetfood, Svogerslev Spejderne. Årets deltagere i Lysoptoget: Roskilde Kulturskole, BGK Roskilde, Koret DiVers, Roskilde Amatørscene Lo Specchio, Roskilde Garden, Trobe Soundsystem.

Det er gratis at deltage i Lysfestens mange arrangementer og alle er velkomne.

...VI SES TIL LYSFEST:

25. - 29. januar 2021

Se video fra LYSFEST 2018